Wij zijn codekick

Updates & insights
uit de digitale wereld


Scroll en lees onze blogposts

De boeiende, maar onbekende wereld van actors

3/10/2018Om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in .NET development, stuurden we onze .NET-developer Gaëtan op pad naar Antwerpen voor een training georganiseerd door Azug. Een Belgische gebruikersgroep van Microsoft Azure die zich focust op ontwikkeling en architectuur van het platform.

Lees de blogpost

Facebook voor je bedrijf: 5 tips om Facebook beter in te zetten

20/09/2018Je hoort het vast al jaren op verschillende blogs: wie als bedrijf niet op Facebook aanwezig is, bestaat niet. Maar hoe komt dat nu? Wel, omdat het nu eenmaal waar is. Facebook is al sinds jaar en dag het populairste sociale mediakanaal onder alle lagen van de bevolking. En ja: er zijn gebruikers die er, na alle heisa die er rond privacy is geweest, terug van af stappen of jongeren die door de aanwezigheid van hun ouders op het kanaal ook naar andere kanalen zoals Snapchat grijpen.

Lees de blogpost

Zou jij je appendix laten verwijderen door je neefje?

25/07/2018Een retorische vraag natuurlijk. Want tenzij je neefje toevallig een gastro-enteroloog is, is hij waarschijnlijk de laatste persoon aan wie je denkt als je jouw appendix zou moeten laten verwijderen. Nee. Je reageert zoals iedereen dat zou doen: je schakelt de hulp van een professional in, toch? Waarom zou je dat dan niet doen voor de ontwikkeling van je eigen website?

Lees de blogpost

Gezocht: gepassioneerde .NET developer

11/06/2018Ben jij straf in webontwikkeling? Dat moet lukken! CodeKick zoekt namelijk een .NET developer die uitkijkt naar een vaste job in een omgeving waar hij/zij de kans krijgt om volop te groeien. Of je nu al je eerste werkervaring achter de rug hebt, of net de schoolbanken hebt verlaten. Bij CodeKick bouw je samen met een prettig gestoord team mee aan uitdagende webprojecten.

Lees de blogpost

Hoe ook jij kan overschakelen naar een efficiënte Digital Workspace

9/05/2018Heb je jezelf ook al eens afgevraagd hoe je jouw organisatie nu efficiënter kan laten werken? Vast wel. Hiervoor greep je waarschijnlijk naar allerlei tools die je hierbij kunnen helpen. Maar zijn die tools wel zo efficiënt zoals je denkt? Wat is nu de reden dat een efficiënte digital workspace opzetten zo complex is? Waarom werkt je digital workspace niet zoals jij dat wil? En hoe kom je wel tot een efficiënte omgeving?

Lees de blogpost

Geen HTTPS? Slechte reputatie

23/03/2018Heb jij een website zonder https-verbinding? Dan kan dat binnenkort weleens slecht nieuws betekenen. Want vanaf juli 2018 zal Google Chrome alle websites die nog geen HTTPS gebruiken als onveilig markeren. Daarmee verplicht Google, website-eigenaars en web developers om snel over te schakelen naar het veiligere HTTPS.

Lees de blogpost