Wij zijn codekick

Updates & insights
uit de digitale wereld


Scroll en lees onze blogposts

Zou jij je appendix laten verwijderen door je neefje?

20/03/2019Een retorische vraag natuurlijk. Want tenzij je neefje toevallig een gastro-enteroloog is, is hij waarschijnlijk de laatste persoon aan wie je denkt als je jouw appendix zou moeten laten verwijderen. Nee. Je reageert zoals iedereen dat zou doen: je schakelt de hulp van een professional in, toch? Waarom zou je dat dan niet doen voor de ontwikkeling van je eigen website?

Lees de blogpost

Waarom je beter voor software op maat kiest

17/02/2019Als bedrijfsleider of zaakvoerder worstel je elke dag om de correcte balans de vinden tussen de onmiddellijke behoeften van je bedrijf en jouw lange termijnvisie. En ook voor de software die je gebruikt om je bedrijfsprocessen te managen, moet je de keuze maken. Laat je een pakket bouwen? Of beperk je de investering met een kant-en-klaar pakket?

Lees de blogpost

De Belg en zijn zoekopdrachten in 2018

12/12/2018Elke dag gaan mensen op zoek om de wereld van informatie op internet te verkennen. Ze zoeken naar alles, van nieuws en handige “how-tos” tot songteksten en gemakkelijke recepten voor het avondeten. En omdat aan elk jaar een einde komt, weerspiegelen de Google Trends-gegevens niet alleen deze dagelijkse zoekopdrachten, maar ook de momenten, mensen, ideeën en vragen die de reis rond de zon zo uniek maakten.

Lees de blogpost

De boeiende, maar onbekende wereld van actors

3/10/2018Om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in .NET development, stuurden we onze .NET-developer Gaëtan op pad naar Antwerpen voor een training georganiseerd door Azug. Een Belgische gebruikersgroep van Microsoft Azure die zich focust op ontwikkeling en architectuur van het platform.

Lees de blogpost

Facebook voor je bedrijf: 5 tips om Facebook beter in te zetten

20/09/2018Je hoort het vast al jaren op verschillende blogs: wie als bedrijf niet op Facebook aanwezig is, bestaat niet. Maar hoe komt dat nu? Wel, omdat het nu eenmaal waar is. Facebook is al sinds jaar en dag het populairste sociale mediakanaal onder alle lagen van de bevolking. En ja: er zijn gebruikers die er, na alle heisa die er rond privacy is geweest, terug van af stappen of jongeren die door de aanwezigheid van hun ouders op het kanaal ook naar andere kanalen zoals Snapchat grijpen.

Lees de blogpost

Gezocht: gepassioneerde .NET developer

11/06/2018Ben jij straf in webontwikkeling? Dat moet lukken! CodeKick zoekt namelijk een .NET developer die uitkijkt naar een vaste job in een omgeving waar hij/zij de kans krijgt om volop te groeien. Of je nu al je eerste werkervaring achter de rug hebt, of net de schoolbanken hebt verlaten. Bij CodeKick bouw je samen met een prettig gestoord team mee aan uitdagende webprojecten.

Lees de blogpost